Total Pageviews

Friday 23 August 2013

Kohal ja esimene päev teiselpool lompi :)

Terekest ka siit poolt :)

Sel hetkel kui ma blogi kirjutan teie juba ammu magate magustat und või hakkate tõusma. Ning hetkel pole see ajavahe veel  tunda andnud, kuigi olen suutnud nende lendudega endale nohu saada :(
Kirjutan siis natuke lahkumistest ja lendudest ka. Alustasin siis oma seiklust Tallinna lennujaamast, kell 06.45 ja see tähendas, et ma kodus magama ei läinudki. Tallinnast lendasime Amsterdami, kus pidime ootama oma järgmist lendu 5 tundi, aga see aeg läks mega kiiresti kuna lennujaam on lihtsalt HIIGLASLIK. Jalutasime oma gate'i vähemalt 15 minutit. Võtsime väiksed starbucks'd ja kuna kõht oli tühi siis suundusime mac'i (nii need lisakilod tulevad :) ).
See oli lihsalt sel hetkel nii maitsev :) 
Ning endasi lihtsalt istusime ja ootasime oma lendu. Järgmine lend oli siis Panama city'sse ning see lend kestis ligikaudu 10 tundi ( see oli ikka päris väsitav), aga selle-eest saime sellel lenul 2 korda süüa, ning toidud oli üpris maitsvad.
Amsterdami lennuki esimene söök
Amsterdamist ei saanud lennuk õigel ajal väljuda kuna lennukis oli väike laps järsku haigestunud ja lennukisse kutsuti arst. Viperuse tõttu arvasime, et me ei jõua Bogota lennule, aga õnneks läks kõik plaanipäraselt ning läbi Panama lennujaama joostes jõudsime Bogota lennule. Panama-Bogota lend oli väga lühike ja seal sai ka süüa. Bogota lennujaama jõudes läbisime passikontrilli ja suundusime pagasi saabumiskohta and then no luggage, läksime siis sinna kus on see lost bag infopunkt, täitsime mingid paberid ja siis öeldi meile, et need on Panamas ja tulevad homme teile koju. Selle üle olin ma väga õnnelik :). Nüüd olen juba oma pagasi kätte saanud ja kõik on korras. Enne väljumist tuli veel ühed paberid täita, aga ma ei saanud nende paberite täitmisele pihta, kuna lihtsalt pärast nende üleandmist pandi need kuhugile virna, aga see selleks. Vastas olid siis meil YFU'st töötajad koos õhupallidega :). Edasi sõitsime siis asenduspere juurde. Kes on kaks vanemaealist inimest ja kelle juurde ma jään hommseni. Aga igastahes nad on nii toredad ja sõbralikud inimesed :).  Tuba on suhteliselt suur ja mitmesaja tekiga kuna siin ei ole mingit küttet ja on natuke külavõitu aga elab üle. + TOAS KÄIJAKSSE JALANÕUDEGA !! Sain teada, et me oleme Georgiga 2 vahetusõpilast, kes tulid sel aastal Colombiasse.
JA ME LENNDASIME KOKKU LIGIKAUDU 20 TUNDI :)))))
23.08 reede 
Hommikul tõusin ma suht vara, mingi enne seitset olin juba üleval. Suhtlesin siis natuke ka Eesti inimestega ja peale üheksat oli aeg ennast voodist üles ajada ja sättima hakkata, sest kella 10'ks pidi tulema YFU töötaja meile vastu ja viima meid YFU kontorisse, seda teed jalutasime, ning nägin natuke ka Bogota linna. YFU kontoris oli ikka päris pikalt, mingi poole 7-ni õhtul. Selle ajasees teigime igasuguseid tegevusi, põhiliselt oli ikka rääkimine. Kõigepealt ootasime neid õpilasi kes on käinud vahetusaastal, neid oli vist 5. Need viis õpilast on väga toredad ja sõbraliku. Natuke juttu räägitud, istusime laua taha ja hakkasime siis sööma. Söögiks oli mingi Colombia supp, mille sees oli kartul, kana,ja mais. Kõrvale said võtta riisi ( riis maitseb meie omast magusamalt aga see-eest on väga maitsev), kõrvale jõime Colombia rahvusliku "Coca-cola't ( maitseb nagu tutiftrutid veega segatud ja lisatud gaase, aga see on nagu täiega hea !!!). Magustoit oli ka, mis oli tehtud ühe vahetusõpilase poolt. Kook oli nagu meie küpsisetort aga need polnud ka küpsised, ning vahele oli pandud sindruni kreemi laatset asja. Ühesõnaga Colombialsed söövad väga palju. Peale seda rääkisime jälle juttu ning kui jutud poole 7-ks oli räägitud hakkime liikuma. Linnas saime kokku nendega kelle juures me ööbim, ning siis otsustasime minna JÄLLE SÖÖMA, seekord läksime siis Colombia "mc'i". Oh need portsionid oli ikka mega suured. Ning kui söödud sai hakkasime kodupoole tulema. Ning nüüd olen kodus ja hakkan mingit teed jooma, mille nime ma kahjuks ei mäleta.
 Ning homme on Bogotas minul hetkel viimane päev, edasi lendan Medellini ja seal kohtud oma vahetusperega. Ah ja homme lähme mingi kullamuuseumisse ja peale seda lähen õhtul lennukile.
Fakte kirjutan natuke hiljem kui neid on juba rohkem :D .

 Lennukis sai natuke minionse :) 

Vaade mu praegusest toast 

Chao praeguseks :))

No comments:

Post a Comment